Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 12 mai 07, 13:50

Selvfølgelig er Brian West en god spiss, men skal vi ligge på øverste hylle i norsk fotball, kan det kanskje være lurt å selge ham. Han er mye skadet, og hvis vi selger han og et par andre, burde vi ha råd til en enda bedre spiss.

Tror også at Fofana kunne vært fin å ha på en av kantene, helst høyre. Da tror jeg han ville kommet mer til sin rett. Han ville mest sannsynlig fått brukt mer av fintene sine, for jeg tror han har et stort reportoar innen finter, men han får kanskje ikke vist dem så mye som spiss. I tillegg så syns jeg han timer løpene sine veldig dårlig, og er ikke flink nok til å komme inn i boksen. I tillegg har han jo ikke akkurat satt sjansene sine.. Kanskje det er et alternativ med ham på høyrekanten?

Da får vi Tarik og Hoås/West på topp, og Bjørkøy på midten. Helst sammen med Martyn framfor Ramberg. Det vil kanskje føre til litt mindre defensiv trygghet på høyrekanten, men det er jo hvertfall mulig mot lag med dårlige venstrekanter/Lag som bruker kantspill lite.

Tror det vil føre til flere ting: Mer kantspill og mer aggresivitet på midtbanen. Det spørs helt på hvem som blir foretrukket av West og Hoås, åssen spillet vårt blir offensivt..

---------------------------

Journalist- Liker du noen andre idretter enn fotball,"Drillo"?
Feks. håndball?

Drillo- Håndball er hands..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340