Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 11 mai 07, 20:42
Endret: 11 mai 07, 20:44

Det går aldri an å si at et lag har spesielt flaks, for det jevner seg som regel ut. Hvis man sier at seieren over Lyn var flaks, kan man like gjerne si at tapet mot Tromsø var uflaks. To keepertabber, et innlegg like mye ufrivillig som frivillig styrt inn og en markeringstabbe. En scoring som ble annulert for offside, og en del andre sjanser til oss. Uflaks? Tror ikke det, nei. Udyktighet. Flaks mot Lyn i fjor? Nei, dyktighet.

Vil vel også si at navnet på tråden er litt "misvisende", det er dagbladet som blåser det veldig opp. I Demokraten nevner Andersen at vi ikke kan ha spillere som ikke presterer bra nok på bortebane. Han nevnte ingen navn, og hvem av oss er det vel som tror at såpass mange spillere skal få sparken? Feks. etter kampen mot Tromsø, skal vi sparke Kvisvik, Ramberg, Prytz, Pål Andrè, Fofana, Martyn og Shaaban? Hmm, da kan vi mønstre en herlig 11er, ja.. Det er litt typisk Dagbladet å blåse opp denne saken.Ultimatum?My ass.. 

Syns også litt synd på Morgan Andersen. Hvis han feks. skulle uttale at han syns dommeren burde blåst straffe på en situasjon etter Stabæk-kampen blir førstesiden(Litt overdrevet) på Dagbladet slik: "Morgan Andersen skjeller ut dommer, mener han ikke burde få dømme Tippeligakamper.", eller noe i den duren..

Men det er bra at han uttaler seg om laget, ikke bare står bak i kulissene. Og han har så evig rett, vinner vi ikke bortekamper kan vi like gjerne havne på 12.plass som på 4...

Ellers syns jeg det er et litt ugunstig tidspunkt å komme med dette på. Nå kan det fort hende at FFKspillerne bare tenker på neste bortekamp, og glemmer litt kampen mot Stabæk. Det faktum at vi har Brann i neste bortekamp og Rosenborg etter der igjen(Det er vel RBK?), gjør det vel kanskje ikke bedre. To av Norges beste lag, gullkandidater med utrolig mye fans. Det kan fort bli tøft..Veldig tøft..Og uteblir resultatene da, kan det fort bli mange frustrerte og irriterte fans..

 Hadde Morgan Andersen kommet med dette etter Stabækkampen, hadde nok det vært mye bedre.. Spillerne skal ideelt sett tenke på en kamp av gangen, blir det litt vanskelig nå? Håper Grönis klarer å holde fokuset til spillergruppa på riktig kamp, og det tror jeg han klarer utmerket!

---------------------------

Journalist- Liker du noen andre idretter enn fotball,"Drillo"?
Feks. håndball?

Drillo- Håndball er hands..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340