Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 11 mai 07, 00:48
Opprinnelig postet av b-tribunesliter

kun en flakseseier mot Lyn ifjor høst

Flakseseier? Det synes jeg er å vise lite respekt for den innsatsen gutta la ned for å dra den seieren i land. Begge scoringene var typiske arbeidsscoringer som det lå adskillig slit bak. En fullt fortjent seier, null flaks involvert det jeg kunne se.

Skal man vinne på bortebane må man virkelig fortjene det. Som jeg ser det er FFK ofte rett under vannskorpa. De jobber og sliter men det vil seg ikke helt. Fortsetter de å stå på så kommer resultatene. Har akkurat sett kampen mot Tromsø nå. Ingen tvil om at FFK gjorde mye bra i starten av kampen, men når Tromsø scorer sitt tredje mål på sin tredje avslutning så går mye av lufta ut av ballongen. Men fram til da var kampen helt åpen, og kunne fort vippet andre veien om ikke Tromsø hadde fått stolpe inn hver gang de lempet ballen mot mål.

Men én ting plager vettet av meg etter å ha sett Tromsø-kampen. Hvorfor i helv.. svarte granskauen ga ikke FFK kontrakt til Joel Lindpere? Hvordan er det mulig å ha en så glimrende spiller rett foran seg og ikke se det?  

Glem Vourinen, Stadheim, Gardar. Sånt skjer. Men å ikke gi kontrakt til Lindpere, DET er årets signeringstabbe!! 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340