Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2222

Lagt til: 10 mai 07, 00:44

Opprinnelig postet av Rune Haugen
Dessverre så tror jeg ikke disse 2`s utblåsninger hjelper det døyt. Nå skal liksom spillerne brette opp ærmene å trå til. Tror ikke spillerne er kapable til det. Skal denne troppen være gode nok til å være blant topp 4 ?? Hallo Morgan, jeg tror deg ikke.

Jeg tror minst ti-elleve av lagene i TL har kapasitet til å kjempe om topp fire. FFK er blant dem. Bare fire lag kan klare det. Det er ikke dermed sagt at de øvrige seks-syv lagene er dårlige.

Jeg tror utblåsninger som dette kan hjelpe på å skape en mer fandeinvoldsk stemning. Kanksje er det det som trengs.

Senest i fjor tok FFK med seg poeng hjem fra Bergen. Det er åpenbart at potensialet er der. Hvis en vil oppsummere sesongen så langt med litt optimistiske øyne, så er det mulig det også.

LSK - her var FFK stygt herjet av skader. Ingen Kvisvik eller Prytz til å slå presise pasninger, ingen Rajo eller for den sakens skyld Hoås til å kjempe i lufta. Ingen irsk forsterkning på midten, to unge ivorianere som debuterer i TL, ingen Brian West med farten sin. Motstander var et av seriens sterkeste lag som ivret etter å vise muskler på hjemmebane. Her må tap være til å leve med. Tross alt.

Aalesund - her ble det tross alt poeng. Kunstgress ødela ikke, FFK scoret tre mål. Det er ikke pga slik innsats at FFK sliter med bortekompleks.

Tromsø - her var det mye bra i starten, men denne kvelden ville bare alt gå Tromsøs vei. I blant er det sånn for alle lag.

FFK vil ta flere poeng borte med full stall, på en og annen god dag. De kommer de også.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f