Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 08 mai 07, 15:29
Opprinnelig postet av benksliter`n
noe fare for det enda. Charlton rykker ned i en liga som er hakket over tippeligaen. Da bør de være blandt de aller beste spillerene i Tippeligaen,før de er gode nok for Charlton.


Jeg har sett mange oppgjør i championship league som vitner om det motsatte, nemlig at de aller fleste tippeligalag ville ha hevda seg meget brukbart i den ligaen.

Joda, engelske lag har trøkk og alt det, men det taktiske er forferdelig dårlig, og det er bare unntaksvis at det finnes trenere men idé om hvordan man skal spille for å lage underholdning såvel som resultater.

For ikke så lenge siden så jeg to oppgjør hvor lag i opprykksstriden i CSL var involvert ( Wolverhampton - Birmingham og Stoke - Hull), og jeg ble ikke imponert over taktikk, teknikk og trøkk. Det var for å si det mildt ganske slapt i lange perioder, og angrepsvilja var liten, sjøl i kampsituasjoner som burde tilsi noe annet.

Jeg tipper FFK hadde klart seg helt fint i CSL, faktisk.

Sånn sett skal ikke Ivorianerne spille veldig stabilt godt før de er aktuelle for CSL, er jeg redd... Men det blir nok uansett, i det verste tenkelig tilfellet ikke før til høsten...

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340