Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

aavdst

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 jan 04
Innlegg: 1169

Lagt til: 07 mai 07, 17:30

Opprinnelig postet av Costanza
Jeg ser ikke helt poenget med å kaste ballen raskt ut til Czwartek når han åpenbart blir stresset i slike situasjoner og gjør feilvalg. Han har ikke den nødvendige teknikken og roen med ballen i slike situasjoner uansett, så da er det bedre at Shaaban roer ned, lar laget komme ut og forsøke å sette igang spillet på tradisjonell måte ved utspark. Eventuelt bruke Prytz som har mer ro med ballen og bedre pasningssikkerhet. Czwartek mistrives med å få ballen kastet ut slik, og da skal han heller ikke få den. Det skaper bare usikkerhet.

Utkast skal bare gjøres når keeper er 100 % sikker på at det er riktig å sette i gang spillet raskt og at han med tilnærmet 100 % sikkerhet ved at han treffer der han siker. Utkastet mot TIL som førte til 0-1 var rett og slett elendig utført.

Nettopp! Hvis PAC er ubekvem med å få ballen kastet til fra Rami ved hurtige igangsettinger av spillet, så må jo dette kommuniseres slik at Rami vet dette og ikke alltid ser oppgitt ut når han forsøker å kaste til ham, men blir møtt kun av ryggen hans.  Dessuten hvis PAC ikke er bekvem med denne type igangsetting, så er dette også en grunn til å finne en back som kan bidra med hurtig igangsetting av spillet. Kontringer kan være et dødelig våpen hvis man mestrer det og har spillertyper for det.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340