Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 04 mai 07, 10:40
Endret: 04 mai 07, 10:43
Opprinnelig postet av Asgeir
Greit nok å gjøre feil, men å gi gult kort på denne typen atferd er totalt feil prioritering. Man skal gi kort på sabotasje og risikofyllt spill som utgjør en fare for skader, ikke sånt tull som på det frisparket.

Kunne ikke ha vært mer uenig. Det fryder meg hver gang dommerne gir kort til idioter i muren som ikke klarer å holde den avstanden de skal, samt de som stormer frem før frisparket er tatt. Det er faktisk ren sabotasje av spillet, og skal bli straffet med gult kort hver eneste gang. Kun da vil vi få bort problemet.

Min umiddelbare reaksjon var "bra dommer" frem til jeg så reprisen som viste at Multaharju faktisk ikke startet før frisparket ble tatt. Denne gangen gjorde muligens dommeren en feil, men det er uansett bra å dømme for slike ting, og gult kort er en selvfølgelig når frisparket må bli tatt om igjen.

For øvrig var jeg overbevist om at Gerrbrand kom til å få rødt, og hadde ikke protestert i det hele tatt. Helt idiotisk oppførsel når to spilere har blitt utvist for det samme i de to foregående rundene. Det var det mest soleklare røde kortet i hele kampen, og Gerrbrand var heldig som unngikk det røde kort. Nummer to på lista er selvfølgelig taklingen til Tengesdal.

Jeg synes riktignok dommeren viser stor forståelse ved å gi både Stokholm og Gerrbrand gult, fremfor å skape et helvete ved å gi en av de rødt, selv om det også kunne ha blitt forsvart. I akkurat den situasjonen synes jeg faktisk det er helt greit å gi begge gult fremfor å utvise en spiller på hvert lag. Godt dømt.

Er det noen som fikk med seg at Hoås visstnok skal ha gitt en saftig albue under kampen? Sigurdsson og Hoås skal ha revet og slitt i feltet på en corner frem til Hoås avsluttet det hele med å sette en albue i ansiktet til Sigurdsson uten at ballen var i nærheten. Jeg la ikke merke til dette selv, og aner ikke om det stemmer, men er det noen som fikk dette med seg?

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340