Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 24 apr 07, 15:16
Opprinnelig postet av sklitakling
Opprinnelig postet av torhen

Man må gjerne støtte en spiller som spiller dårlig, men å hevde at PAC har spilt godt de tre siste kampene er vel en mild overdrivelse. I de tre første kampene har han gjennomgående vært rundingsbøye og det framstår svært merkelig at det ikke har blitt gjort innkjøp for å erstatte ham. PAC framstår som den klart svakeste i laget nå (tidsvis i konkurranse med Multaharju). Den øvrige forsvarsrekka fungerer imidlertid noenlunde og vil bli enda bedre med større agressivtet i midtbaneleddet.

PAC har vært dårlig i de tre kampene. Men han alene er ikke problemet. Det har også vært mye dobling på PAC sin side uten at han har fått nevneverdig hjelp fra andre forsvarere og midtbanespillere. I tillegg så bør man alltid spille med sikring mot raske vinger som Hoff og Austnes.

Uff,uff...mange gode venstre vinger i tippeligaen nå ,og ikke bare Hoff og Austnes. Tenker på Mattias Andersson,Strømsgodset. Konan,RBK. Petter Vaagan Moen,Brann. Disse spillerene vil også bli en stor utfordring for PAC. Håper han får bedre hjelp når vi møter disse lagene.

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!

Bygg på stadion til 20 000!
Så drømmen om champions league i vår egen storstue ikke dør!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340