Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 17 apr 07, 00:34
Endret: 17 apr 07, 00:36

Genialt å utstøte en supportergruppe som står for mye liv å røre på tribunen. Men det er jo forståelig, tiltalelisten er lang:

* De har sunget høyt på stadion
* De har blitt observert stående ved plasser det det var seter.
* De har en logo med knyttneve istedenfor noe koselig som f.eks en teddybjørn
* Ordet Brigade i navnet gir assosiasjoner til ufyselige bråkmakere og oppviglere. FrelsesARMÉEN bør også vurdere sitt navn.
* De har ikke banka opp noen eller slått noen.....ENNÅ!!!! Her gjelder det å dømme før en eneste situasjon oppstår.
* De har brukt bluss i friluft utenfor tettbebygd strøk selvom det ikke var nyttårsaften. Det er ikke formildende at det kan være snakk om den samme typen bluss som brukes i 10-talls _inne_ på stadion med fotballforbundets velsignelse. 
* En ikke navngitt kilde har løst beskrevet at noen med _både_  jakke og cap bidro til en ikke gjengitt men allikevel ubehaglig episode. Rullestol i nærheten. Her er bevisførselen spesielt sterk og god.


Klubben og medsupportere tar i bruk midler som virket godt under krigen, angiveri og forfølgelse av folk som ikke har gjort noe galt. Utrolig kvalmt å se hva folk klarer å få seg til å si og gjøre bare basert på fordommer.

Ærlig talt, dette er alvorlig veikt av PH og FFK-administrasjonen. En kan ikke forfølge folk som ikke har gjort noe galt PUNKTUM. Og den konflikskye PH-ledelsen bare bøyer seg framover og tar imot?

PH skulle isteden ha kjørt på med litt makt her og krevd ordna forhold for forsangere på stadion og gitt gutta utstyr (ropert, headset, trommer) og støtte til TIFO. Bruke ressurser på hest er greit, men å investere i tribunekultur er litt mye?

---------------------------

Bjørkøy som Statsminister!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340