Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 16 apr 07, 21:53
Endret: 16 apr 07, 21:54

Etter å ha lest igjennom denne tråden klarer jeg bare ikke holde meg lengre. Her er det like mye vittigperer som alltid, og det er grunnen til at jeg gjør mitt beste for å holde meg borte. Først, så vil jeg takke for ALL den støtte vi får fra fjern og nær. Enten du liker ultras eller ikke, liker at vi sladder ansiktene våres eller ikke, supportereffekter eller ikke, osv. Kan jo svare på det, vi vil ikke gjøre sikkerhetsvaktene en stor tjeneste ved å stille opp i lokalavisen uten sladd. Det håper jeg de fleste av dere faktisk skjønner.

For det første beviser det nivået når folk begynner å diskutere hvem som er den beste supporteren. Hvem som har gått på stadion lengst, hvem som legger igjen mest penger i Aristokraten, hvem som drar på mest bortekamper, og liknende. Alle som støtter FFK er supportere, forskjellen er kanskje at skal du stå på Plankehaugenfeltet skal du være en syngende supporter, men det er en annen diskusjon.

Og til fredrikstadpatriot (og Bøgis, ffk4-ever?)  Hva mener du med at folk som støtter laget i tykt og tynt? Fatter du ikke at dette begynner å bli en påkjenning for enkelte? At vi (BRH/Z) protesterer en kamp fordi vi ikke vil bli behandlet som søppel av klubb og medsupportere? Riktig nok hadde vi et positivt ladet møte med Moran og Co på torsdag, men vi valgte å protestere fordet. Kalle oss for pingler fordi vi "ikke tålte en debatt engang" blir litt å underdrive.

Dessuten viser slike uttalelser ffk4-ever, at du ikke har PEILING på supporterkultur. Hadde det vært i Zagreb, Dinamo, hadde kanskje Bad Blue Boys stilt opp utenfor klubbhuset i protest for sine medsupportere. Zoran har skrevet om noe liknende i en tråd for lenge siden. Har selv sett det på film, da det var leven blant noen topboys i BBB. Rundt 5000 møtte opp utenfor stadion, for å synge og markere sin avsky mot det som skjedde. Politiet i riot-utstyr måtte holde de tilbake.

Helt UTROLIG av enkelte av dere å kalle Zoran for pingle/furten, fordi han trekker seg ut nå. Det er når jeg ser sånt jeg virkelig blir provosert. Sadister som Bøgejon kan jeg leve med, men når dere kritiserer ham etter alt det han har gjort for PH, aner dere ikke hva dere snakker om. Mannen gir seg fordi han faktisk ikke kan leve med at en kunde der han jobber (gidder ikke skrive det av hensyn) engang skal komme å si at en ansatt hos dem bør vurdere jobben sin fordi han står foran på PH og pisker igang. Datteren hans får høre på skolen av medelever at faren hennes er  gal. Fatter dere virkelig ingenting?

---------------------------

Ultras mentalita - Brigade RødHvit


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f