Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 16 apr 07, 19:25

Har fulgt diskusjonen om BRH med interesse på den andre tråden. Og jeg synes det er litt merkelig og ekkelt at det skal konkurreres i "Hvem som er den mest ekte og beste supporter" til stadighet. Hvis man går i rødhvite klær blir en sett ned på og kalt juletre. Synger man ikke i samfulle nitti minutter er man medgangssupporter og burde egentlig holde seg hjemme. Ja hva skal man med fiender når man har sånne venner........

Synes BRH tolker alt i værste mening på lørdagskampen. Jeg og mine venner satt på Q-feltet helt oppå sosseunga fra Lyn. Så vi hørte dem rimelig godt. Grunnen til at vi pep dem ut var at de ikke holdt kjeft da mannskoret skulle synge nasjonalsangen. En annen side av saken er jo at koret burde hatt en mikrofon. Ingen hørte dem. Noe jeg ble forundret over var akkustikken på stadion. Jeg hadde gleda meg til å høre PH bedre enn på gamle stadion. Men da supporterkorpset kom inn var det ikke mulig å høre en lyd før de var på høyde med Lynsvingen. Tydelig at bygningene stjeler mye lyd.

Men vi gaula og sang av full hals vi som vi pleier. Det var tydelig å merke at det var litt ukoordinert på PH-feltet. Særlig når de skulle dra igang rød og hvite er de beste. Starta litt forsiktig her og der, men så fikk de starta samtidig og fikk ordentlig svar fra oss andre. Det syntes jeg var flott. Jeg trodde at den dårlige koordineringa kom av ny og større tribune.

Siden Zoran nå ikke vil være forsanger så må jo noen andre ta det ansvaret. Og det forsto jeg at noen hadde gjort på kampen i hvertfall. Han er vel ikke den eneste som kan lede allsangen. Synd at han gir seg, men det er jo hans valg.

Jeg synes det er slitsomt å synge/skrike i 90 minutter. Og av til synes jeg det er vanskelig å synge og se på kamp samtidig. Men jeg blir flinkere etterhvert som jeg lærer sangene og kjeften bare går av seg sjøl. Kan ihvertfall love at på VIF-kampen skal vi ha billetter på PH-feltet og gi vårt bidrag til å synge ut Klanen.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f