Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 15 apr 07, 01:17

Øyvind Hoås er ikke god å bli klok på. Hadde jeg ikke visst bedre skulle jeg sagt at den gutten har mer flaks enn godt er. Men det er vel ikke bare flaks. Det bare ser sånn ut i blant.

Kvisvik var akkurat så god i dag som han må være hvis FFK skal være med på øvre halvdel av tabellen. Ikke uten grunn at han er en av TLs største profiler.

Ellers var det en meget positiv kamp av Tarik, fortjent scoring. Fofana har åpenbart enornt mye inne som er i ferd med å blomstre.

Semb sa om Brian West at med ham tilbake så er premissene fullstendig endret for nedrykkstippede FFK. Ja men Semb, vi visste at West var på vei tilbake, følger du ikke med? Utrolig herlig å se i alle fall. Også gøy å se at Martyn viser seg fram som en god fotballspiller. Velkommen skal du være! Der har midtbanen fått en real forsterkning, ikke minst Martyn har kvaliteter som midtbanen manglet. Har bare en ting å si: Who the fuck is Simen Brenne?

Men dagens blomst må gå til Pål Andre Czwartek. Snakker om å totalt nøytralisere Espen Hoff, som igjen viste seg fram som en av landets farligste venstrevinger. Vanvittig sterkt!

Grønhagen, FFK, Morgan; Gratulerer med dagen! Og takk for dagens underholdning!  


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340