Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

math

A-lagspiller

Ble medlem: 08 apr 03
Innlegg: 320

Lagt til: 12 apr 07, 17:40
Opprinnelig postet av benksliter`n
Opprinnelig postet av bfactor

Helt korrekt, her var hensikten å fyre litt ekstra opp! Men jeg må innrømme at det overrasker meg at tilliten til og troa på Morgan Andersen er så stor som det kan virke som den er her inne.

Det er klart Mr Andersen har mange kvaliteter, og peiling på fotballfaget. Poenget mitt er at det stort sett har vært støy etter den mannen uansett hvilken organisasjon han har vært. I spillerorganisasjonen NISO var det snusk med kjøreregninger, i Lyn var det den omdiskuterte Mikel saken, og så vidt jeg har fått med meg så det vært noen episoder/saker i FFK også. Alle klubber trenger oppmerksomhet og blest om sin virksomhet, men denne type støy Andersen foråsaker tviler jeg på har positiv virkning på eventuelle samarbeidspartnere.

Til slutt, at FFK nå sier at en feil har skjedd og at Eggen selvsagt skal få sin medalje var jo selvfølgelig ventet. At det også sies at Andersen ikke har hatt noen innvirkinger her var også ventet. Men at dette var skjedd ved en feil tviler jeg på. Noen har ment at dette var riktig.

 

Jobber du i TV2?

 

Saken er at Ida Marie Vatn er en elendig journalist som flyr rundt og lager noen av Tv2 tynneste sports-saker. Samma dama som "egla seg" innpå Beckham med grunne spm under VM og lagde faktaløse saker under Riises golf-episode.

---------------------------

math


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340