Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

onkel P

Bedriftsspiller
Ble medlem: 27 des 06
Innlegg: 10

Lagt til: 12 apr 07, 14:38
Opprinnelig postet av bfactor
Alle klubber trenger oppmerksomhet og blest om sin virksomhet, men denne type støy Andersen foråsaker tviler jeg på har positiv virkning på eventuelle samarbeidspartnere.

Til slutt, at FFK nå sier at en feil har skjedd og at Eggen selvsagt skal få sin medalje var jo selvfølgelig ventet. At det også sies at Andersen ikke har hatt noen innvirkinger her var også ventet. Men at dette var skjedd ved en feil tviler jeg på. Noen har ment at dette var riktig.

Hvilken agenda du har vites ikke men at det er noen som har en skjult agenda i forhold til Morgan Andersen synes jo helt åpenbar. Den vinklingen som både du og tv2 bedriver er jo helt på trynet. Det som sannsynligvis har skjedd i denne saken er følgende:

Morgan Andersen har innstilt overfor styret hvem i FFK-systemet som skulle ha denne medaljen. Dette er i dag bekreftet av tidligere styreleder Bjørn Jensen. De seks som ble foreslått synes å være hovedtrener Knut Torbjørn Eggen, assistenttrenerne Per Morten Haugen og Per Egil Ahlsen, keepertrener Jerry Knutsson, spillerutvikler Harry Hansen og sportslig leder Terje Jensen. I følge VG Nett refereres Bjørn Jensen samtidig på at "Jeg fikk en medalje som klubbleder. Det var opp til ledelsen og administrasjonen å fordele de andre". Hvordan han kan mene dette samtidig som han bekrefter Morgans innstilling er vanskelig å begripe. For alle som kan telle til sju skjønner jo at her blir det en medalje for lite å dele ut.

Som tidligere styreleder var det Bjørn Jensen sitt ansvar å bringe denne saken videre til styret i FFK. Ut fra det som nå har kommet frem synes det klart at så ikke har skjedd. I stedet for å gå på Bjørn Jensen og spørre ham ut hvorfor fordelingen av medaljene ikke er bragt videre til styret og hvorfor han har en medalje liggende i skuffen, så hamrer tv2 atter en gang løs på Morgan for å få ham til å fremlegge skriftlig dokumentasjon på at han innstilte som opplyst, selv om denne opplysningen under pressekonferansen i dag er bekreftet av Bjørn Jensen.

Jeg så gårsdagens intervju på tv2 med Knut Torbjørn Eggen og jeg begynner også å tvile på agendaen til vår tidligere hovedtrener, med et visst forbehold om hva han kjenner av fakta i saken. Men hvorfor stiller han til intervju med tv2 i stedet for å ta opp saken direkte med FFK? Og det kan kanskje igjen være grunn til å stille spørsmål ved den egentlige grunnen til at han forlot oss i fjor høst. Men jeg har en bønn til deg Knut Torbjørn; Når du nå får din velfortjente medalje så kan du vel vise såpass respekt overfor din gamle klubb at du ikke blir med på flere slike stunts i regi av tv2?

Og til deg bfactor, det er sikkert jobb til deg i tv2.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340