Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

JJunior

Landslagsspiller
Ble medlem: 27 feb 04
Innlegg: 1081

Lagt til: 12 apr 07, 13:48
Opprinnelig postet av bfactor

Helt korrekt, her var hensikten å fyre litt ekstra opp! Men jeg må innrømme at det overrasker meg at tilliten til og troa på Morgan Andersen er så stor som det kan virke som den er her inne.

Det er klart Mr Andersen har mange kvaliteter, og peiling på fotballfaget. Poenget mitt er at det stort sett har vært støy etter den mannen uansett hvilken organisasjon han har vært. I spillerorganisasjonen NISO var det snusk med kjøreregninger, i Lyn var det den omdiskuterte Mikel saken, og så vidt jeg har fått med meg så det vært noen episoder/saker i FFK også. Alle klubber trenger oppmerksomhet og blest om sin virksomhet, men denne type støy Andersen foråsaker tviler jeg på har positiv virkning på eventuelle samarbeidspartnere.



Jeg vet bare om en person her inne som har full tillitt og tro på Morgan Andersen i allt han foretar seg på denne jord.
Den jevne FFKsupporter følger Morgan Andersen med en sunn skepsis, men det vi har sett oss lei av (jeg er ihvertfall lei det) er medias (og andres, sånne som deg) ensidige negative fokusering på Morgan Andersen.
Denne saken er et godt eksempel. Her har Morgan Andersen tydeligvis ikke noe med denne saken å gjøre, allikevel vinklet TV2 det igår kveld til en konflikt mellom Eggen og MA, akkurat som du gjør i dine innlegg.

Jeg vet ikke om en fotball-leder i Norge som får like mye pes som det Morgan Andersen får i media. Han har hatt sine svin på skogen opp igjennom tiden som for eksempel den reiseregningssaken. Men hva annet har han egentlig gjort som er bevist?
Jeg ser for meg mediedekningen om Mila-saken eller Diomande-saken hadde vært en sak i FFK hvor Morgan Andersen er daglig leder. Den mediedekningen tror jeg hadde blitt ganske annerledes enn den vi har sett i de sakene til nå.
Det holder med å gå inn på VGD og titte på den tråden som omhandler dette emnet. Der ser du at den jevne supporter rundt omkring i landet har trukket den konklusjonen at denne saken er Morgan Andersen sin feil med bakgrunn i TV2 sin dekning av saken. Dette illiustrerer medias makt i slike saker.


Opprinnelig postet av bfactor
Til slutt, at FFK nå sier at en feil har skjedd og at Eggen selvsagt skal få sin medalje var jo selvfølgelig ventet. At det også sies at Andersen ikke har hatt noen innvirkinger her var også ventet. Men at dette var skjedd ved en feil tviler jeg på. Noen har ment at dette var riktig.


Kan du være så snill å utdype denne litt, og forklare hva du mener er riktig og hva slags innvirkning MA hadde?
Hvorfor kan det være helt umulig at en arbeidsoppgave ble glemt mitt oppe i utskiftningen av et helt styre?
Kan det ikke være mulig at det nye styret trodde at denne saken var avklart av det forrige styret, siden det tydeligvis var den forrige styreformannen som hadde denne medaljen hjemme hos seg?


Til slutt vil jeg bare si at jeg er heller ikke overbegeistret for Morgan Andersen, men det holder da virkelig å gi ham skylden for de feilene han selv gjør, og ikke alle feil som blir begått sør for polarsirkelen....

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340