Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bfactor

Bedriftsspiller
Ble medlem: 12 apr 07
Innlegg: 2

Lagt til: 12 apr 07, 09:43

Det er klart mannen som har berget klubben fra nedrykk samt sikret cup gull skal ha medalje, og det tror jeg nok også han får når ledelsen får tenkt seg om smålig og idiotisk dette virker. Men om de snur, så fraskriver det ikke dem ansvaret for behandlingen av denne saken. Den har igjen vært totalt udugelig!

Det som jeg stusser over er at det ikke er noen i denne supporterklubben som har baller nok til å reiser seg opp å si fra. Hvordan er alvorlig talt tilitten til Morgan Andersen???? Sånn det kan se ut som på utsiden så kan Morgan Andersen skalte og vralte som han vil uten at noen tar ordentlig til motmæle.

Skal FFK berges og sikres en positiv utvikling fremover, så må den mannen ut. Det må jo noen forstå! For det første så har det stort sett vært trøbbel med han hos alle tidligere arbeidsgivere. Andre klubber ler av ham. Han kan jo heller ikke fremstå som spesielt attraktiv overfor potensielle støttepillere. De vet jo ærlig talt ikke hva tvilsomme greier som dukker opp av hatten... Nei dere må spørre dere om dette er mannen som kan ta dere ett steg videre, og gjøre noe med saken.

Litt ansvar har supporteren også her, nok støy gir resultater!!! 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340