Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 12 apr 07, 00:40
Opprinnelig postet av Bedreviteren
Nei, men vi skal heller ikke sluke alt Morgan sa i det samme innslaget da? Han skyldte på det gamle styret, mens Tv2 hevdet å ha kilder på at det var en styreavgjørelse at kun dem som fortsatt var med i det sportslige apparatet skulle få medalje........

Nei, selvfølgelig ikke. Jeg har som sagt ikke sett innslaget, så jeg aner ikke hva som ble sagt eller hvordan det ble fremstilt.

Dersom Morgan Andersen har dratt i snorer her, så skal han få på pukkelen så det passer. Da har han gjort noe som er ufint, og som han burde ha funnet seg for god for. Jeg forsvarer ikke slik oppførsel - være seg Eggen, styret eller Morgan.

At jeg tidligere har forsvart Morgan, er fordi jeg liker dårlig at man ikke tidligere har klart å skille fortid fra nåtid. Jeg likte dårlig at Morgan fikk skylda for alt når han ikke hadde gjort noe galt. Gjør han noe galt derimot, så fortjener han å få så hatten passer, og det vil han få av meg også. Før dagens oppslag, så er det jeg har vært mest skeptisk til den låneavtalen FFK har med Charlton ang. ivorianerne.

Opprinnelig postet av Bedreviteren
Uansett om det er ditt eller datt, FFKs viktigste person for at vi ble cupmester har ikke fått sin velfortjente medalje og det er latterlig og smålig.........

Helt enig.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340