Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 09 apr 07, 23:49

Synes Multe var god defensivt så lenge han konsentrerte seg om det. Men uten hjelp av backer ble det ikke tungt nok fremover. Multe hadde ingen presisjon å bidra med i framover, og han hadde verken teft eller hurtighet nok til å løpe verken tidsnok eller fort nok hjemover igjen. Så er han også et tredjevalg på plassen. Akkurat som Stadheim bør være tredjevalg på venstre ving etter Kvisivk og Kouadio.

Savnet veldig presisjonen til Kvisvik og Prytz i dag. Det trengs bedre innlegg skal hurtigheten til Tarik og Fofana komme til sin rett. Litt overrasket over at Martyn ikke fikk prøve seg, han skulle da være stor og duellsterk. Hadde heller sett irsk midtbanestyrke erstatte Ramberg enn at Toth ble byttet ut for Vourinen, som bare er god innfor 16meteren og bare når han har et godt lag i ryggen. Ikke hva som trengtes i dag, hvor LSK løp midtbanen vår fullstendig i stykker utover i annen omgang.

Grønhagen skulle ha nok å gjøre framover.  La oss bare håpe vi ser Kvisvik, Prytz, Piiroja, og West tilbake i kampform snart. De trengs.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340