Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 05 apr 07, 14:36
Endret: 05 apr 07, 14:39

Okay, nå har jeg lest litt rundt på fxt.no, og ser en glisende semb står der å skal gi meg svaret på hvordan tabellen blir, petter myhre i vif gliser på ett bilde med overskriften, vif, et voldsomt potensial. Jeg leser tabell tipps hvor FFK omtrent i samtlige blir dømt rett ned, gjerne helt sist på tabellen. Stadig negative ting om FFK, gjerne mange negative ting av gangen, og gjerne en tam begrunnelse på hvorfor det er så negativt. Og hva er da så negativt ifølge de fleste aviser/eksperter, jo, vi er "betydelig svekket" fra i fjor, "mistet en av Norges beste trenere da eggen forsvant"  " klarte å organisere bort Eggen".

 

Ikke ett ord er nevnt på hvem som har kommet inn, ikke ett ord er nevnt på at FFK , i "offseason" har sluppet inn færre mål , mye færre mål en tidligere "offseason`s" Ikke ett ord på at FFK har trent hardere en noen gang.

 

Jeg blir provosert, jeg blir skikkelig provosert, jeg blir så provosert at jeg får lyst til å skrive lange mailer, brev, ta telefoner til folk som skriver disse tinga.. spørre hvem de tror de er, disse fotball ekspertene. Spøre om de i det hele tatt har sett FFK og litt rundt treningskampene, spørre om de vet hvem som har tatt over for Eggen, spørre om de har sett en eneste trening under Grønhagen kontra under eggen, spørre om de har sett CV`n til Grønhagen, kontra Eggen sin, spørre rett og slett om det er som lange Jon skrev i en av artiklene i F-b, at det er fordi han er svensk.

 

For hva gjør  Bjørnebye og henning berg til bedre trenere, er det fordi de har spilt fotball før? Er det fordi de har vært på landslaget, fordi de har vært i PL ? Hva gjør eggen til en så mye bedre trener enn Grønhagen, ? Er det fordi han har holdt moss og FFK i TL i noen år? Er det fordi han vant cupen med FFK i fjor? Eller er det, at han er sønn av Norges beste trener?

For skal vi se på CV`n til grønhagen, så har han det meste av erfaring som Eggen har, pluss at han har lenger og større utdannelse innen faget.

Men det er klart han kommer til å misslykkes i FFK, han er jo ikke sønn av Eggen, han har jo vært på landslaget, men ikke på det Norske, han har jo spilt fotball, men ikke i Norge.  Norge er jo som kjent verdens beste fotball nasjon, og alle som har spilt der eller som er trent opp der, er de eneste som klarer å trene ett Norsk lag til succe, det er klart det.

 

Nei jeg gleder meg, gleder meg til å se utrykket på de såkalte fotball ekspertene når FFK, uten eggen, havner på sikker grunn i TL, når de feier tvilen til side, gleder meg til å høre mini, karl petter løken og semb prøve å forklare hvorfor de tok så feil, når de skal forklare det Norske folk at selv svensker, kan trene Norske lag, uten at det er negativt for laget.

 

Så jeg legger opp en general, lener meg bakover i stolen, og venter, venter på at serien skal starte og at ekspertene skal begynne å klø seg i huet, klø seg i huet, å lure på hva som skjer, for at FFK kommer til å overaske noen og enhver i år er jeg rimelig sikker på.

 

Gled dere folkens, dette blir en flott sesong!

---------------------------

Jørn Moum
FFK, The Pride of Norway!

Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Seriestarten nærmer seg....

Stones til Norge 8 august! Billetter er bestil, betalt og mottatt! :-)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340