Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 02 apr 07, 12:28
Opprinnelig postet av algern0n
Opprinnelig postet av Rune Haugen
Jeg lurer på hvem han skal ta plassen fra ?? Stadheim ?? Ramberg ?? Regner Jonna som sikker. Tarik vil jeg ha på banen. Eller skal de prøve han som spiss ??

I RBK-kampen spilte de med Stadheim som offensiv midtbane, jeg mistenker at det er den plassen han er tiltenkt.

Jeg liker egentlig ikke den posisjonen som Stadheim hadde mot Rosenborg. Det blir noe halvveis over det hele og minner meg om Hareides 4-4-1-1 (eller 4-2-3-1 som man liker å kalle tullballet). Jeg mener det ikke er optimalt, da man blir litt malplassert mellom to ledd. Man er verken spiss eller midtbanespiller.

En slik formasjon virker å føre til altfor mye lemping opp mot spydspissen på topp, og hjelpen kommer sjeldent etter bakfra. Martyn har trolig egenskaper som gjør at han kommer oftere til unsetning enn Stadheim, men jeg mener likevel at man får mer ut av en flat spissduo på topp. Hoås, eller hvem det blir på topp, trenger en ved siden av seg til å plukke andreballer og true bakrom. I verste fall får i det minste oppspillspunktet være den som trekker seg nedover i banen.

Jeg håper på en ren 4-4-2 formasjon. Diamant eller ei på midtben har jeg jeg ingen sterke formeninger om. Det kommer an på spillermaterialet.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340