Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

algern0n

A-lagspiller
Ble medlem: 18 apr 05
Innlegg: 339

Lagt til: 02 apr 07, 12:27

Folkens, jeg tror det er en del her inne som må stikke en kroppsdel i jorda og innse hva FFKs posisjon i norsk fotball per dags dato faktisk er. Ambisjoner om spill i toppen er vel og bra, men det alle andre vet om klubben er av vi har slitt i bånn hver eneste sesong så langt i tippeligaen, at det er mye intern turbulens i klubben og at alle har spådd at dette blir året vi "endelig" fyker ned.

..så hvorfor folk regner med at nasjonale profiler som Svindal Larsen og Andresen bare går å sikler etter å komme til FFK, og at det er bare klubbens mangel på penger som står i veien, er meg et evig mysterium.

Når klubben er i den posisjonen den er i nå så er det gode adecco-liga spillere og relativt ukjente utlendinger som er realistiske mål i overgangsmarkedet. Det kan slå ut begge veier, adecco-spillere kan vise seg å ha hittil ukjente evner (Jonna var en uslepen diamant mens Stadheim, som faktisk en mye mer merittert spiller, har ennå ikke slått til) og det samme gjelder utlendinger (noen slår til, som Brian West, mens andre drar en Multiharju). Martyn faller selvsagt i den andre kategorien, og det kan slå ut begge veier. Det vi vet er at han er en spillertype som vi trenger (offensiv og gjennombruddshissig midtbanespiller), og at han er en hardtarbeidende fyr som hele tiden gir alt. Vi vet også at siden det er snakk om et lån først er den økonomiske risikoen for FFK minimal.

..så fortell meg (dere som klager), hva er egentlig galt med denne overgangen?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f