Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 01 apr 07, 17:11
Endret: 01 apr 07, 17:14
Opprinnelig postet av benksliter`n
Bomskudd? Det var du som nevnte Svenske lags dårlige prestasjoner i Uefa cup.


Du har kommet med faktafeil og ilagt meg påstander jeg ikke har kommet med i denne tråden. Det virker som du skummer igjennom mine innlegg, og legger på det jeg har skrevet for at det skal passe med svaret du gir etterpå. Jeg skrev at de har en liten tradisjon på å drite seg ut i Europa, det er dermed ikke sagt at alle svenske lag til enhver tid er dårlige i Europa, det var dog det som ble konklusjonen din når du skrev svaret til meg etterpå.

Opprinnelig postet av benksliter`n


Ingen kan være sikker på at en spiller slår til.

Eks.1. Bare se på Flo og Lange Norske spillere med landskamper for Norge,som gikk til Vålerenga. Flopper!

Eks2. Så kan du se en spiller som Keane i Elfsborg. Han er ikke på landslaget til Irland,men en meget god spiller,som holder meget gode spisser i Elfsborg på benken.

Det kryr av gode Irer i Irland,England og andre land. De har også et bedre landslag enn Norge på papiret,etter min mening.


Hva var egentlig poenget med disse eksemplene? Har jeg sagt at man kan være sikker på at en spiller slår til? Det er sikkert mange gode irer som ikke spiller på landslaget, det har jeg heller aldri sagt noe i mot. Ei heller har jeg sagt at landslaget deres er dårligere enn Norges. Du skriver med andre ord om ting jeg ikke har sagt imot, men som du likevel fremstiller at jeg har gjort, ettersom du tross alt svarer meg med disse faktaopplysningene.


At vår spiller ikke har spilt for Irland var et lite poeng fra min side, sammen med en del andre ting, blant annet ligaens standard og at han ikke har hatt noe proffeventyr i en alder av 27 år, i en liga hvor de fleste talentene har forsvunnet hvis de har vært gode. Summen av dette gjør at jeg er skeptisk, det du gjør er å trekke ut mine poenger en etter en og ordlegger deg på en slik måte at det fremstår som det ene poenget du har trukket ut, er det jeg baserer hele min begrunnelse på at jeg er skeptisk. At spilleren ikke har landskamper er da ikke den eneste grunnen til at jeg er skeptisk, men en liten del av det.


Opprinnelig postet av benksliter`n

Ingen kan kan være sikker på om en spiller slår til i FFK...særlig ikke når FFK har begrensede midler å hente spillere. Men ut fra de kvalitetene som er beskrevet om spilleren,så kan han komplimentere dagens første 11`er godt. Et godt valg og vurdering av FFK. Så får vi bare se om han slår til i FFK.

PS. Du kan lese Fifa eller Uefa rankinger så mye du vil. Det er ikke der du finner de gode spillerene.



Jeg har da aldri sagt noe annet heller, som du selv skriver, så kan han komplimentere dagens førsteellever godt, men det er da lov å være skeptisk til 27-årig ire, som spiller i den hjemlige ligaen ennå. Og dine forsøk på punchlines faller lett igjennom, da jeg aldri har hevdet at det er der man finner gode spillere, men det gir en indikasjon på hvor god ligaen spilleren spiller i. Som du sikkert skjønner så er det forskjell på å brilliere i irsk liga og en som er mye bedre.

Og det blir mine siste ord i denne tråden, hvis det fortsatt skulle være uklart: Ja, jeg er skeptisk til spilleren er den erstatteren for Brenne, men det er ingen umulighet at han kan være det.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340