Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 31 mar 07, 20:13
Endret: 31 mar 07, 20:13
Opprinnelig postet av paco

Han ble kåret til Irlands beste spiller i serien og på årets lag,det høres i mine ører bra ut

Synes kanskje det er litt rart at mange spillere som har blitt funnet verdige for prøvespill har blitt ansett å ikke være gode nok - og så ender man opp med å signere en spiller som ikke en gang har fått prøvespille. Mener ikke å være negativ, men jeg skjønner ikke helt hva Martyn har på papiret som de andre ikke hadde. Noe må det vel ha vært.

Men han er åpenbart en etablert spiller som burde være stabil på sitt nivå, og det skal litt til tross alt å stå fram som en ener i en liga som kontunuerlig støvsuges for alt av talenter. Lettere å være god blant andre gode spillere, mener jeg. Kan jo også være han er sulten på å vise at han er god utenfor Irland også - ettersom det i seg selv åpenbart ikke sier all verdens.

Til Irlands forsvar kan det vel sies at de i alle fall klarer å skape talenter, om de ikke klarer å holde på dem. Så noe må de vel gjøre riktig over der.

Har stor sans for de irske landslagene både i fotball og rugby. De spiller veldig disiplnert og med stor lagånd i begge idretter. Det er nok en grunn også til at mange av de irene som hentes til Premier League gjør det bra.

Og tross alt, hvis Martyn er den éne irske spilleren som er funnet verdig til å ble proff i Irland, så må det være noe ekstra ved ham.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340