Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 31 mar 07, 17:52
Opprinnelig postet av Pelle
Har ikke kjennskap til den irske ligaen eller noen av spillerne der. Men vi kan jo snu litt på flisa og spørre: Hvordan ville Brenne klart seg i England eller Hvor mange kamper hadde Brenne på landslaget mens han spilte i FFK?

Det første spørsmålet får vi vel aldri svar på. Svaret på det andre spørsmålet er 0! Så fort han gikk til LSK var han i landslagsdiskusjonen og kom umiddelbart med i troppen.

Aner ikke hvilket nivå denne Martyn ligger på, hvis det er han vi snakker om her. Men det kan jo være han lider under at han spiller i den hjemlige serien, på samme måte som Brenne ikke var god nok for landslaget mens han spilte i FFK. Han hadde jo uansett de samme kvalitetene i fjor, som han har i dag.

Vet som sagt ingenting om denne spilleren, men det er jo lov å håpe at han kan være en god derstatter for Brenne. Det er jo det vi snakker om her.


Simen Brenne var med i landslagsdiskujonen selv når han var FFK spiller. Å spille på landslaget har ikke så mye å gjøre med hvilken lag du hevder deg i, men det har mye å si for hvilken liga (og kvaliteten på den) du hevder deg i. Spillere som overpresterer i en liga over lang tid og som er gode nok til å komme seg videre, gjør som regel det. Denne spilleren er 27 år og spiller fortsatt i den irske ligaen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340