Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 31 mar 07, 12:19
Endret: 31 mar 07, 12:20
Opprinnelig postet av Spurvene fra London
Da mener du "HOLTERS" at ingen kommer?????

Ahm, hvor fikk du det fra? Det var ikke det jeg mente...

Jeg bare registrerer at det er de samme personene som sier at det nå kommer en spiller, som tidligere har sagt at stallen er komplett, og som tidligere har sagt at andre spillere er klare, osv, og at de for det meste går på skivebom etter skivebom, men har et lykketreff i ny og ne.

Jeg kunne glatt sagt for ei uke siden at noe kom til å skje i løpet av denne uka. Det er jo helt intuitivt. Det må skje i løpet av denne uka dersom det skal komme noen, da overgangsvinduet stenger i natt. Sannssynligheten for å få rett er ganske stor, da det ofte dukker opp spillere i siste liten før vinduet strenger. Det er et tips man ikke trenger å kjenne en kjeft for å tenke seg til.

Videre er det helt utrolig hvor mange folk som har "sikre kilder" innad i FFK. Møtene ser ut til å finne sted med en stor observerende tilskuerskare som bare venter på å løpe hit til forumet. Morgan Andersen og flere har jo uttrykt gang på gang at det er helt utrolig hvor mange rykter som florerer rundt i denne byen, men at ryktene så å si aldri stemmer. Det har vi "smertelig" erfart her inne...

Om det kan dukke opp en spiller de neste tolv timene? Ja, det sier jeg ingenting imot. Det er selvsagt fullt mulig, men de sikre kildene her inne er like sikre som oppbevaring av kjernefysisk materiale i en skolegård.

Dog, selv en blind ku kan treffe blink: Overgangsvinduet er fortsatt åpent, og FFK har tradisjoner for å hente inn spillere i siste liten.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f