Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 30 mar 07, 20:47
Endret: 30 mar 07, 23:12
Opprinnelig postet av paco
Mener begge ivorianerne samt Prytz og Martinsen samt at Stadheim får tillit av Grönhagen viser at vi har et bedre lag enn i fjor.Men det er som sagt min mening

Jeg forstår for så vidt at du tenker slik, og det er en mening jeg respekterer. Dog tror jeg ikke alle av de spillerne du nevner blir å se på banen samtidig, så da styrker de vel heller ikke starteleveren?

Prytz er selvsagt en forsterkning i og med at Bertelsen er ute med skade. I tillegg har han helt andre kvaliter enn Bertelsen, noe som gir treneren flere strenger å spille på mtp at strategier og motrekk kan varieres avhengig av motstander. Er vi riktig heldige, så er han så god at han holder Bertelsen ute av laget. Da snakker vi om et bra kjøp.

Martinsen vil trolig starte nå som Piiroja er skadet, men hvem av dem som tar plassen når begge er skadefrie, det vet vi ikke. At Gerrbrand er aktuell som kaptein tilsier i mine øyne at han blir sett på som et sikkert kort. Gerrbrand er en annerledes stoppertype enn de to andre, så da kjemper nok Piiroja og Martinsen om den siste plassen. Forsterket start11? Tja, tror ikke det. Martinsen skal være fryktelig god for å være en forsterkning av start11eren på bekostning av Piiroja. Men det er klart at bredden er bedre når vi kan tillate oss å ha en klassestopper på benken.

Stadheim ser jeg ikke på som noen forsterkning, da han ikke kom i dette overgangsvinduet. At han presterer bedre og kanskje spiller seg til en plass på laget er vel og bra, og viser prov på bedre bredde, men han fungerte som backup under fjorårsesongen også.

Kouadio er vel den det knyttes minst forventinger til, og lite tyder på at han har kapret en fast plass i start11eren enda. Jeg tror ikke han kommer til å starte mot Lillestrøm 9. april, og ser vel ikke helt på Kouadio per dags dato som en forsterkning til start11eren. Likevel, ingenting hadde gledet meg mer enn om vi kunne starte med Fofana, Tarik og Kouadio på banen samtidig og at alle presterte godt.

Med Kvisvik ute med skade, så spørs det hvem som kapret plassen hans. Blir det Stadheim? Eller Kouadio?

Fofana derimot er helt klart utrolig spennende. Gjennombruddshissig, teknisk og målfarlig, det er kvaliteter mange kommer til å misunne oss. En spiller som går trolig inn i starteleveren.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340