Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 12 mar 07, 21:15
Opprinnelig postet av paco
Opprinnelig postet av HotDream

Og du høres mer ut som en fjortis enn en voksen mann . Hvorfor kan du ikke bruke et mer normalt språk? 

Når det gjeldet Grønhagen er jeg bare litt realistisk. Jeg har hjerne å tenke med paco, og gjør mine vurderinger ut fra fakta og ikke ut fra ønskedrømmer eller for at du sier han er så veldig god.... Alle FFK-patrioter håper vel at jeg tar feil. Også jeg håper det

Ok så gi meg en innføring i cv til Grönhagen,hva er så veldig dårlig med den i forhold til feks.Eggen sin.Eller mener du at svensk fotball er så mye dårligere enn norsk.

Svensk klubbfotball er vel omtrent på norsk nivå. Grønhagen har derimot ikke trent noen svensk toppklubb (topp 4 i allsvenskan), men middelmådige allsvenske lag og lag på nivå 2 i Sverige. Han trente Djurgården i de seks siste kampene ifjor (6te plass i Allsvenskan) og fikk 3 seire hjemme og en uavgjort og 2 tap borte. I rettferdighetens navn kan vi vel si at det ikke er så ille, men han var vel mer en motivator en trener? (Det er grenser for hvor mye han kunne endre på de 6 siste kampene i sesongen) Han er god på motivasjon på kort sikt og oppnår derfor ofte gode resultater, resultater som dessverre avtar over tid. Nå kan du kanskje fortelle meg noe jeg har spurt om før: Hva er det som gjør Grønhagen til en topptrener? Hva har han gjort for å bli karakterisert som en topptrener? Fått sparken i "toppklubben" Brommapojkarna?

---------------------------

RednWhite


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f