Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 03 mar 07, 00:03
Endret: 03 mar 07, 00:14

Watson,Ringberg,Mcdonald og Brenne,er de spillerene jeg har følt som et stort tap å miste for FFK. Jeg var meget skuffet over å miste disse.

Watson og Mcdonald,fordi jeg så et stort potensiale i disse spillerene. Spillere som også kunne gitt oss stor underholdning på stadion.Tenk bare,Watson og Mcdonald på hver sin kant i FFK-angrepet.  Det smerter meg,å se Olof Widen Watson gjøre det bra i Odd nå. 

Ringberg,den sympatiske kapteinen og hærføreren som alltid gav alt for FFK. Som var så viktig for at FFK avanserte så raskt opp i tippeligaen.

Brenne fra Fredrikstad,som er helt outstanding midtbanespiller på sitt beste,med fortsatt utviklingspotensiale. Redningsmann på høstsesongen i fjor,og også tidligere. Så utrolig viktig for det offensive spillet til FFK. Noe vi ser i spillet til FFK i dag.

Alle disse spillerene,ville jeg hadt i FFK`s tropp i dag,men klubben(Eggen)/spillerene ville det annerledels

 

PS. Vurderte Risholt også,men tror ikke han hadde vært god nok i dagens tropp. Takk, allikevel til en av de store FFK-spillerene,som vil bli husket.

Redigert

Savner på en måte Enerly og Myhre. Enerly hadde nok vært litt på hell nå. Myhre var i FFK så kort tid + at han er marginalt bedre enn Shabaan,etter min mening.

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!

Bygg på stadion til 20 000!
Så drømmen om champions league i vår egen storstue ikke dør!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f