Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 05 mar 04, 01:47
ajg:
Jeg skrev feil tall tidligere, men klanen har over 7000 medlemer, og det er LANGT IFRA 4000-5000 medlemmer i snitt som møter opp hver _eneste_ kamp og synger, spesielt de kampene VIF har hatt motgang. Du henviser til utlandet og hvordan det er, men du må huske at dette er klubber i land med enormt store byer. Et lag som Barcelona har 100.000 medlemmer. Det sier seg selv at vi aldri kan få til noe slikt i Norge.

Slutt med dette personangreptullet ditt. Du har aldri blitt personangrepet eller trakassert på dette forumet, men det må gå an å uttrykke sine meninger noe mer diplomatisk enn det du gjør. Det er ikke tilfeldig at du stadig blir parodiert av diverse brukere her inne, og saklig kritikk bør mottas med takk. ;)

Det finnes - som Radoslaw sier - like mange meninger som medlemmer i alle saker, og det gjør at vi må akseptere andres meninger. Bare i denne tråden har du gjentatte ganger kommet med bastante uttalelser, antagelser og påstander uten grunnlag. En vinner aldri en diskusjon ved å si "sånn er det!". Da har man allerede tapt diskusjonen.

Sokrates var en smart mann, og ved hjelp av sin berømte ironi fikk han debattantene til å tenke selv og til slutte innrømme at de gjerne ikke visste svaret. Det er faktisk ikke så dumt å tenke over til tider. :)

Det finnes intet fasitsvar i alle saker, og godt er det. Tenk så kjedelig livet hadde vært om vi alle var enige. :)

Og hvorfor ser du så enormt ned på supportere som ikke står sammen med Plankehaugen og synger? Er du en bedre supporter enn meg fordi du synger på alle kamper, mens jeg ofte har vært på presseplass og utført intervjuer for supporternes sin del - din del.

Vi mennesker er alle forskjellige, og det er faktisk ikke alle som liker å skrike og hoie under kamp. Sånn er det bare. Personlig har jeg vært på flere bortekamper med haugen, faktisk ALLE kampene i fjor frem til jeg måtte flytte til Trondheim pga studier. Jeg var til og med i Ulsteinvik... Det var litt av en busstur. :)

Men for all del! Fotball er moro! Fotball er opplevelser, nytelser, kjærlighet, svette og tårer, men vi må alle aksepterer at denne fantastiske følelsen nytes på forskjellige måter.

Fotball vil alltid være en stor del av livet til uttallige personer. Av alle de uviktige tingene her i livet er fotball den viktigste - også for de sittende supporterne.

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340