Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 16 feb 07, 08:58
Opprinnelig postet av Shadar
Skal det være slik om det er noen som utviser et snev av skepsis, og kanskje er litt nærmere virkeligheten enn andre, skal kastes ut av klubben? Er man nødt til å uttale at "det blir gull i år" for å spille i FFK? Jeg synes ikke Ramberg var så veldig upatriotisk akkurat. Ramberg er en flott spillertype, men jeg aner ikke hvordan han passer inn i Grönhagen sitt system. Siste jeg hørte var at han fikk skryt av Grönhagen. Kanskje litt tidlig å hyle om bortgangen hans?


Nei, man er selvsagvt ikke nødt til å si "det blir gull i år" og det er greit å være skeptisk.

Men jeg mener det er patetisk å klage over ny spillestil 18 dager etter at vi har fått ny trener!

Spesielt når vi vet hvor mange spillere som har vært sjuke, småskadd, skadd, på landslagsoppdrag, osv, slik at det ikke engang har vært noe som minner om full tropp...

Mulig vi mistolker Ramberg, men han sier jo vel rett ut at omleggingen til ny spillestil har medført dårlige resultater i treningskampene.  Det er kanskje det jeg reagerer mest på, i tillegg til at det klages over noe før det i prinsippet har blitt prøvd ut skikkelig.

Rambergs raske kritikk av spillestilen minner meg om norsk kommune- og skolepolitikk. Ved den minste omorganisering skriker fagforeningen at "dette er dumt, feil, dårlig, osv" og begynner omgående å motarbeide den nye organiseringen.

Etter et 6-12 måneder (med sabotering) skal omorganiseringen evalueres. Evalueringen konkluderer med at omorganiseringen ikke har vært vellykket. Fagforeningen smiler og sier "hva var det vi sa?".  Dermed må man omorganisere igjen - gjerne tilbake til den første organiseringen som ikke var spesielt bra den heller - uten å gi den nye organiseringen en sjanse.

Her er vel et godt eksempel: Snuoperasjon vekker positiv oppsikt

Det er meget mulig omorganiseringen ikke skulle vært gjennomført, men man er iallefall garantert å mislykkes dersom omorganiseringen motarbeides...

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f