Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Vlad

A-lagspiller

Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 723

Lagt til: 13 feb 07, 18:36

Opprinnelig postet av Bedreviteren
Ett eksempel er min kjære klubb Leeds United. Når Bates gjorde inntog økte prisene dramatisk og det har blitt ett stort skille mellom klubb og folk. Ja, Bates har gjort mye for en skakkkjørt klubb. Men snittet har også synket med 10-15 000 mennesker pr kamp...... Og man kan jo tenke seg hvilke konsekvenser det får for klubben på sikt hvis dem ikke samarbeider bedre i fremtiden.......

 

samme i city.. for noen få år siden fikk vi møter med gamlekara og de viste oss rundt.inngang på treningsfelt og gode greier. norske supporterene var tross alt første supporterklubb for engelsk lag stiftet utenfor england.i dag er det upersonlige turer med en tørr guide og bodyguards som nekter etthvert innpass til treningsfelt. publikumsnitt synker hele tiden og få kjenner seg igjen i laget. For mange utlendinger som ikke skjønner britisk fotball.

dette kun som eksempel på at å fjerne seg for langt fra sine egne og ha klokketro på at mer genererte penger i systemet er det samme som suksess kan være farlig.til sist kommer ikke nok folk å ser på og hva skjer da ??

---------------------------

Kortsiden Ultras-sitt ned og hold kjeft. Vi prøver å se kamp her !!!!
Kom hjem Roger!!!! Kom hjem


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340