Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Bjørnen

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 03
Innlegg: 412

Lagt til: 12 feb 07, 19:28

Det å bruke ord som "integritet" om en webside for fotballsupportere faller på sin egen urimelighet. En slik site er som regel veldig ensrettet (selvfølgelig!) og da ser man med skylapper på en del ting - også på uttalelser en spiller man av en eller annen grunn ønsker til klubben kommer med.

En ting er hva som er sagt og ikke. Hva Holters har oppfattet en annen. Men å presentere en treminutters prat mellom en supporter og en spiller som en balansert "nyhet" er rett og slett urimelig. Her har (sier Holters - ingen andre vet noe som helst bortsett fra Vidar) og Vidar visstnok snakket sammen i forbifarten og Holters serverer det han mener er et ordrett referat (selvsagt umulig å si noe slikt, for det vil som regel være ulike oppfatninger og man vektlegger ulike ting) og Vidar sier han ikke har ytret en god del av de tingene Holters serverer som en "nyhet". Det er bare fxt.no som av en eller annen grunn ser på dette som en "nyhet" og slik oppfatter plutselig hele fotballnorge at Vidar straks er klar for FFK og at MFK og mossingene er slemme mot Vidar.

Jeg har rett til å påpeke at jeg mener det er urimelig å påstå at en supportersite kan sies å ha noen som helst grad av integritet når det er snakk om en slik sak som denne. En supporter er en supporter og alt vedkommende ytrer seg om av fotballmessig karakter vil selvsagt preges av at vedkommende er supporter.  

---------------------------

MFK - Østfolds stolthet!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340