Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10062

Lagt til: 12 feb 07, 11:54
Opprinnelig postet av Bjørnen
Det er jo en eller annen klovn her inne som påstår dette og hint om hva Vidar skal ha sagt og ikke. Stoler faktisk mere på Bakken i MFK enn på vedkommende.


- Det står mye rart der som jeg ikke har sagt. Jeg har til og med ringt opp og fått fjernet en del. Jeg har ikke hørt noe selv etter at Fredrikstad fikk det første budet avslått av Moss, sier stopperen, som synes situasjonen er kjedelig.

- Jeg skjønner jo at mossefolket reagerer og har også fått en del meldinger på det. Det er kjedelig siden jeg ikke har sagt noe om det som står der, sier Martinsen, som har vært syk de siste dagene, men håper å kunne trene mandag igjen.


Et par helt utrolige uttalelser av Martinsen!!

1) Det han ønsket fjernet var uttalelser han visste ville skape reaksjoner i Moss. Dette var 2 korte sitater, og ikke "en del" som Martinsen hevder.

2) Martinsen farer med direkte løgn; Alt som er skrevet i den artikkelen er ordrett hva Martinsen selv sa.

Dette finner jeg meg faktisk ikke i, da Martinsen undergraver integriteten til ffksupporter.net og enda verre: Min integritet. Jeg finner meg faktisk ikke i å bli kalt en løgner.

For øvrig så ringte Martinsen opp og jeg fjernet et par sitater, da jeg forstår ham godt på at dette ville skape reaksjoner. Mens jeg hadde ham på telefonen, så redigerte jeg artikkelen og spurte om det var bedre. Han godkjente artikkelen, da han sa noe slikt som "Ja, det var mye bedre nå".

Helt utrolig at Martinsen nå påstår at han selv ikke har uttalt disse tingene.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340