Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 11 feb 07, 21:17
Endret: 11 feb 07, 21:19

Synes at vi spiller godt deffansivt idag,selv om det trillet inn en ball mot slutten. Offansivt var det helt tannløst med de spissene som fikk prøvd seg. Merkbart,at Brenne,vår beste offansive midtbanespiller er borte også. Vuorinen,Gardar og Kvisvik viser,at de ikke holder mål som spisser i denne kampen. Deffansivt meget bra på midtbanen,men offansivt mangler vi sting og kreativitet.

Prytz -viste sin rutine med plasseringssikkerhet og gode pasninger,men skorter litt på fart. Tror han blir en god erstattning for Bertelsen.

Mutaharju- Overraskende god.Veldig aktiv på løp og godt sikringsspill bakover. Men forferderlig pasningsspill +for lite ro med ballen.

Stadheim - Får nok en gang sjansen. Denne gangen på venstre kant. Kanskje den beste kampen hans i FFK. Men han faller igjennom allikevel. Holder ikke tippeligatempoet. for dårlig deffansivt. For treg. Vek i dueller.

Vuorinen - Ser ikke ut som han har gjort noen fremskritt. For dårlig spilleforståelse. Dårlig bevegelsesmønster.Dårlig på hode,selv om han er høy. Litt for vek,selv om han er stor.

Dervechi (hmmm..ikke sikker på stavelse) Jobber og sliter på midtbanen. Holder ikke tippeligatempoet. Ikke god nok for 18 mannstropp enda.

 

Jeg håper,nå bare at West kommer tilbake i storform. Fofana eller Toth som makker til West. Kuoadio ev. Fofana,håper jeg kommer inn i laget,og viser at de kan heve laget. Hvis ikke trenger vi 1-2 offansive spillere,som kan heve laget våres. Håper det kommer minst en uansett.

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!

Bygg på stadion til 20 000!
Så drømmen om champions league i vår egen storstue ikke dør!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340