Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 11 feb 07, 21:15
Opprinnelig postet av Ebenfalk2

Å skrive noe så useriøst gidder jeg ikke en gang og kommentere, uansett en slik holdning du har ovenfor denne spilleren er så bastant at jeeg ikke gidder.

Du gadd allikevel... 

(Men, seriøst: Det må kunne gå an å være spissformulert og forsøke å være litt morsom uten at folk (les: deg) skal bli opprørt og få hjertebank?)

Etter å ha sett Multaharju i dag har jeg blitt positivt overrasket (se, jeg er ikke så fanatisk). Han slet litt de første 10 minuttene med å holde posisjona på back, men spilte seg godt opp.  Han gjorde en grei figur, og viste flere ganger at det slette inntrykket han gav i høst (det var "noen" fler enn meg som ikke var imponert over Multaharju i høst) sannsynligvis var et tegn på at han ikke hadde funnet seg godt tilrette.

Han hadde et par syke pasningsfeil (ikke alene om det i dag - Raymond hadde et par perler han óg), men alt i alt fungerte Multaharju godt.

Ut fra det han viste i dag er han en habil kantspiller som utmerket kan fungere som potet på høyrekanten. Han vil nok ikke være den som får fleste kamper fra start, men hvis han holder denne formstigningen kan han bli en solid utfordrer til de andre vi har.

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340