Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 04 feb 07, 11:19
Opprinnelig postet av FlightOfTheRat
Opprinnelig postet av paco
Eggen var en sutrekopp som ville ha mere makt en noen annen tippeliga trener og som så seg selv som kongen

Det var fordi han rent faktisk var (og er) suverent mye mer kompetent når det gjelder fotball i teori opg praksis enn noen annen person som noengang vært innenfor klubbdørene i FFK. Hva skulle han gjøre? Stå pent og pyntelig i et hjørne med lua i hånda og la en gjeng inkompetente amatører styrte FFK nedover i ligaene igjen, mens de i sin selvhøytidelighet var opptatt av å krangle seg imellom om uvesentligheter og bagateller? Var det ikke bedre at han tok grep, fikk litt skikk på skuta, og etablerte laget i toppserien igjen?

Var det ikke tross alt det som var jobben hans? Var det ikke det han fikk betalt for? For å rydde opp i den latterlige maktkampen som var til hinder for alt som het fornuftige beslutninger, og i stedet get down to business?

Nei, det var det ikke. Eggen var ansatt som fotballtrener - ikke om noen organisator, og det er vel det han selv så ut til å misforstå mot slutten. Han hadde nok mer fotballfaglig kompetanse enn noen andre i klubben på det tidspunktet, men det er en rekke andre personer i klubben som har mer bedriftøkonomisk og organisatorisk kompetanse enn det Eggen har.

At en gjeng amøber  ledet klubben under tiden vår i 2. divisjon gjorde det mulig for Eggen å tilegne seg altfor mye makt, er hevet over enhver tvil. Da Eggen så at han gradvis ville miste denne makten, så taklet han det ikke. Spesialfeltet til Eggen er fotball - ikke organisasjon og ledelse. Det får gutta krutt som kan drive butikk drive med.

Hele skuespillet Eggen har stilt i stand er totalt smakløst, og jeg tør å inngå et veddemål om dersom Eggen igjen blir ansatt som fotballtrener, så har han enten a) firt på kravene om å være sportslig diktator, eller b) endt opp i en liten klubb, gjerne nedover i systemet, som ikke har en stor organisasjon, og dermed kan han igjen være kongen på haugen

Eggen burde kalt en spade for en spade, og sagt at han hadde personlige problemer med noen. Organisasjonsstrukturen blir det for dumt å krangle på. Endringene er minimale.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f