Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 03 feb 07, 16:15
Opprinnelig postet av FFK1903

Opprinnelig postet av FlightOfTheRat
Om Trond Sollied er en veldig mye bedre trener enn Grönhagen det tviler jeg på. Det er sikkert grunner til at Sollied er litt mer attraktiv på markedet akkurat nå, men så veldig stor forskjell tror jeg ikke det er på nivået deres. Grönis har fremdeles erfaringen og rutinen på sin side.

Føler det blir litt feil å sammenligne trenere in the first place, all den tid trenere er ganske forskjellige av seg. Jeg personlig tviler ikke et sekund på at Trond Sollied er en bedre trener enn Grönhagen generelt sett, det er bare å sammenligne hva de har oppnådd, Sollied har omtrent hatt suksess overalt han har vært de siste årene. Men, og det er et stort men, selv om en trener på generell basis er bedre, så er jeg ikke sikker på at Sollied er en bedre trener for FFK enn det Grönhagen er.

Jeg tror egentlig klubbledelsen har gjort seg opp en mening om hvordan den nye treneren bør være, og funnet utifra de kriteriene hvem som passer best inn i rollen, og ikke nødvendigvis tatt så stor hensyn til hva trenerne har for meritter å vise til. Jeg tror Sollied kunne gjort en formidabel jobb som FFK-trener, men tror likevel at Grönhagen passer bedre inn, derfor syns jeg det blir litt feil å sammenligne trenere opp mot hverandre. Det kan jo bli spennende å se om Rösler passer bedre for Viking og at Nordlie gjør en enda bedre jobb med Lillestrøm. Hvis begge gjør det bedre enn sine forgjengere så er jo det et godt eksempel på at enkelte trenere passer bedre til visse klubber enn andre. Det var ikke et kjempegodt eksempel likevel egentlig, ettersom jo Nordlie hadde suksess i Viking, og Rösler vel egentlig ikke gjorde seg bort i Lillestrøm...



Sollied har vel hatt den fordelen av å komme til toppklubber. Lettere å vinne mesterskap da. Kan aldri tenke meg at han hadde gjort det så mye bedre enn KTE i FFK.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340