Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Espen

A-lagspiller

Ble medlem: 28 okt 03
Innlegg: 668

Lagt til: 03 feb 07, 11:34
Endret: 03 feb 07, 11:36
[quote=torkr]
Opprinnelig postet av Lex

ja for guds skyld, la han få prøve seg først ihvertfall


Helt enig - er absolutt ikke ute etter å kappe ned vår nye trener. Og som jeg skrev i min opprinnelige post: Det er ikke slik at jeg nødvendigvis ønsket meg Rekdal, Nordlie eller Rösler. Det jeg forsøkte å ta opp er mer hva slags ledertype jeg ideelt sett kunne ønsket meg, sett på bakgrunn av de siste årenes erfaringer i FFK.

I fjor var det mange her inne som mente at Eggen var alt for "snill" med spillerne, og som reagerte når Eggen sa at spillerne trengte trøst etter tap. Flere etterlyste at han i stedet skulle tuppe dem et visst sted, og kreve innsats...

I lys av en slik diskusjon mener jeg det er interessant å diskutere om klubben trenger en autoritær eller en mer diplomatisk spillertype. Jeg er enig i at forskjellige trenere fungerer forskjellig i forskjellige klubber - spørsmålet er altså hva slags trener som funker best hos oss.

Ut fra det lille jeg har sett av Grönhagen foreløpig (og det er begrenset - har bl.a. ikke sett ham på trening) så virker han helt klart som den mer diplomatiske, inspirerende typen, og at han ikke har den autoritære, kommanderende stilen til en trener som Rekdal.

I Søren Gangfløt sitt intervju med Grönhagen på forsiden er jo nettopp et av spørsmålene

Du har ikke rykte på deg for å være spesielt tøff holdning ovenfor spillerne, men at du kanskje er litt for snill, hvordan føler du det?

Personlig foretrekker jeg helt klart å samarbeide med mennesker a la Grönhagen, men av en eller annen grunn sitter jeg altså med følelsen av at FFKs spillergruppe kunne hatt godt av en tøffere trener. Men det er godt mulig jeg er helt på jordet, og jeg håper selvsagt at jeg tar fullstendig feil!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340