Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 03 feb 07, 00:39
Endret: 03 feb 07, 00:41

Opprinnelig postet av Espen
Er uansestt klar over at FFK ikke kan velge og vrake på øverste hyllge, og kanskje var svensken det beste valget. Eller kanskje har Morgan ansatt en lojal og litt tam trener som han vet det ikke blir noen problemer med a la Eggen.... (nå får jeg vel høre det..hehe....)

Tror FFK skal velge fra den hylla FFK ønsker å være på i fremtiden, dvs fra og med i år. Særlig mye høyere enn Grönhagen kan man ikke gå da. Men da sikter jeg til trenerens erfaring og komtetanse, ikke til hvor stort navn han har eller hvor mange seriemesterskap han har vunnet.

De fleste lag må pent klare seg med trenere uten seriemesterskap på CV`en. SÅ enormt mange serievinnere er det ikke å velge mellom, selv om en skulle se hen til hele Norden. Trenere som kun snakker italiensk eller kroatisk er lite aktuelle uansett.

FFK har nå erstattet Tippeligaens eldste og mest erfarne trener med en ny som overtar rollen som den eldste og mest erfarne i ligaen. Mannen har trent lag over FFKs nivå i en årrekke, og jeg vet ikke helt hvem man skal sammenligne med om man sier at Grönhagen ikke var på øverste hylle sett med FFK øyne. Skulle liksom Rekdal være en klart bedre trener? Riktignok har han ett seriegull i Norge men han har langt mindre erfaring. Om Trond Sollied er en veldig mye bedre trener enn Grönhagen det tviler jeg på. Det er sikkert grunner til at Sollied er litt mer attraktiv på markedet akkurat nå, men så veldig stor forskjell tror jeg ikke det er på nivået deres. Grönis har fremdeles erfaringen og rutinen på sin side.

Dessuten virker Grönis å være en konservativ type som ikke satser på å finne opp hjulet og ilden hver dag, men som vet av lang erfaring hva som er det viktige for å bygge et solid lag, og som satser tungt på grunnleggende ting som tiden har vist at fører fram i lengden. Synes dette lover bra jeg.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340