Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Espen

A-lagspiller

Ble medlem: 28 okt 03
Innlegg: 668

Lagt til: 02 feb 07, 23:37
Endret: 02 feb 07, 23:39
Ja, velkommen, Grönhagen. Er spent på hvordan du vil bli som trener. Du virker veldig sympatisk og "trävsam", jeg bare håper du er tøff nok til å drive spillergruppa effektivt. Det var vel tegn til at Eggen og Ahlsen sleit litt med å piske spillerne til innsats til tider i fjor.

Ideelt sett hadde jeg ønsket meg en tydelig og krevende personlighet  a la Rösler, Rekdal eller Nordlie (men ikke nødvendigvis noen av ovennevnte), men kanskje tar jeg feil. Er uansestt klar over at FFK ikke kan velge og vrake på øverste hyllge, og kanskje var svensken det beste valget. Eller kanskje har Morgan ansatt en lojal og litt tam trener som han vet det ikke blir noen problemer med a la Eggen.... (nå får jeg vel høre det..hehe....)

Tror nok 4-4-2 virker fornuftig, vi kan ikke fortsette å ligge i tetsjiktet i tippeligaen når det gjelder antall innslupne mål. Men håper en mer defensiv strategi samtidig ikke går for mye på bekostning av det offensive spillet, som tidvis fungerte utrolig bra i fjor (på hjemmebane, vel og merke...).

Vel, det er ikke lenge til vi får svar på disse spørsmålene.... Gleder meg!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340