Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 01 feb 07, 18:06
Endret: 01 feb 07, 18:07

Her syntes jeg vi bør bestemme oss for hvilken versjon vi skal bruke på tribunen.

Vi har to valg, den Vålerenga bruker, som jeg definitivt også syntes er best, eller Besiktas-versjonen som har blitt videolinket til tidligere her på forumet. Jeg så etter Mosskampen, og har sett tidligere i fjorårets sesong, at det er litt forskjellige versjoner av dem som blir brukt. Avhenger også av om vi klapper eller ikke.

Besiktasversjonen er her. Forskjellen fra denne er at den går litt mer: Sha-lala-lala-lala-lalaaaaaaaa ååååå Fredrikstad. Kluet her er at når man går på det siste lala`et, skal man holde "aaaaaaa" i fire slag, FØR man begynner på "ååå Fredrikstad". Jeg merket at når Zoran startet å klappe i takt mens vi sang den mot Moss, er det ikke alle som veit når man skal begynne på "ååå Fredrikstad". Dette gjør at det låter ustemt, som igjen går utover trykket. Mest sannsynlig fordi vi ikke er enige om hvilken versjon vi skal bruke. Jeg blir usikker selv noen ganger.

Vålerengaversjonen finner jeg desverre ikke klipp av, men den går litt mer rett frem på den første delen: Shalalalalalalalala åååå Fredrikstad. Her begynner man på "ååå Fredrikstad" på det første slaget etter "Shalalaosv."
Dette gjør at den sangen er mye lettere å klappe til, men samtidig holde et rolig tempo, slik at ikke folk begynner å ta av på farten, noe som har vært et problem tidligere. Denne sangen mener jeg er en av de Klanen lager mest trykk på, og skal vi få til noe like bra, bør vi bestemme oss. Vålerengaversjonen er samtidig lettest å synge etter min mening, siden du slipper å telle antall slag etter "Shalalala", og at den passer bedre for syngende Fredrikstadfolk med noe koordinasjonsproblemer.

Synspunkter?

 

---------------------------

9. april gjenforenes vi!

Let`s go fucking mental!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f