Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 19 jan 07, 23:08
Vi har valgt å implementere et nytt design på sitatene i forumet.

Bakgrunnen
...er at vi ønsket at sitatene skulle:

a) ta mindre plass
b)
ikke virke så dominerende.

Hovedårsakene
...til dette er:

a) Folk forstår ikke hvordan sitatfunksjonen skal benyttes
b) Svaret skal være det første man ser, og derfor være det øyet fokuserer på. Sitatene skal kun være et hjelpemiddel for å erindre hva en tidligere debattant har uttalt.

Nedjustert skriftstørrelse

Vi har også valgt å senke fontstørrelsen på sitatene slik at vi forhåpentligvis oppnår en effekt som forsterker det vi ønsker å oppnå i både punkt a) og b).

Tilbakemeldinger

Det hadde vært hyggelig om dere fortsatt benytter sitatfunksjonen flittig, og kom med noen tilbakemeldinger om hva dere synes. Noen mennesker er skrudd sammen slik at forandring fryder. Andre liker blir skeptisk ved det minste tegn til forandring i tilværelsen. La det derfor gå en dag eller to, slik at dere blir vant til endringen, før dere kommer med tilbakemeldinger.

Noen spørsmål vi ønsker svar på er følgede; Er font-størrelsen for liten? Kan vi redusere den ytterligere? Burde vi øke den igjen? Er dette en forbedring? Var det bedre før?

En liten oppfording

Til slutt vil jeg bare oppfordre all til fornuftig bruk av siteringsfunksjonen. Folk har hatt en tendens til å ukritisk sitere hele innlegg. Dette er ikke nødvendig. Da kan man like god trykke på "svar"-knappen. Vær derfor litt flinkere til å sitere utdrag av innlegg, og da gjerne det du spesielt ønsker å påpeke, fremheve eller svare på. Hvis vi ikke gjør det, så mister siteringene sin mening.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340