Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

6611-FFK

Juniorspiller

Ble medlem: 02 nov 04
Innlegg: 122

Lagt til: 18 jan 07, 12:15
Opprinnelig postet av DeKjök

I Lyn var det et problem rundt Obi Mikels overgang, men det løste seg økonomisk meget bra for Lyn.  Morgans kontaktnett ga Lyn også flere andre meget gode spillere og med bla. annet Morgan på lasset etablerte Lyn seg som en klubb som faktisk var nær seriegull når Vålerenga vant.  Når det ble snakk om at Morgan skulle til FFK var tonen fra Lyn hold at "hold dere unna Morgan", det var det en grunn til.

Det er riktig at veldig mange i Fredrikstad har et særs negativt syn på Morgan, det ser man i FB, men dette er et typisk småbyfenomen med ryktemakeri, sladder og missunnelse. 

FFK på vei ned?  Det er Januar, ikke en enda seriekamp er spilt.  Med slik innstilling Johnny, så er det slike som deg som drar i negativ retning.  Ikke Morgan, han jobber for FFK og han gjør mye bra.

Meget godt skrevet og er så ening så enig.

Kan ikke forstå et det skal være noen grunn til å misslike MA til nå. Det haggler jo med tilsynelatende feilaktige påstander i hytt å pine. Har vel ikke falt noen dom i Mikkel saken ? Det eneste jeg har sett til nå er jo at mannen har gjort masse godt for klubben. Nei skjerp dere !

---------------------------

Ivrig aristokrat
Sempre Fi ! Forza FFK !


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f