Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 17 jan 07, 17:47
Opprinnelig postet av JJunior
Opprinnelig postet av paco

Vi har en tre års kontrakt med disse spillerne,er vel et flust av gode tippeliga spillere som ikke akkurat blir solgt med overskudd.Brenne gikk for 7mill og det er vel ikke sikkert lillestrøm vil tjene noe på han den dagen de selger han.Disse stortalentene ser vi ikke ofte i norsk fotball men det er vanlig at engelske klubber har spillere på utlån,til bl.annet Belgiske klubber,lag som sikkert ikke er dårligere enn FFK. Spillerne kommer gratis og vil gå nesten gratis.Dette er bare starten på samarbeidet og det kan bli lønnsomt i lengden.Holder disse spillerne en brukbar tippeliga standard så er dette en bra avtale,skulle de heve laget så er dette en superavtale.Men tiden får jo vise hva de er gode for.Skulle vi gitt 10-15 mill for disse så er det ingen garanti for at de pengene hadde vokst noe.Flere ligaer i europa har lignende avtaler med storklubber i england,ligaer som er bedre enn tippeligaen.



Det er et par punkter du glemmer her:
* Om disse spillerne ikke slår til, så står FFK igjen med svarteper og må betale lønna dems i 3 år mens Ikke-EU kvota er så og si brukt opp.
* Om de slår til og utvikler seg iløpet av kort tid til å prege FFK og tippeligaen, vil de bli hentet til Charlton vederlagsfritt og FFK har da mistet to av "sine" beste spillere.
* FFK bruker ikke-EU-kvota på to spillere som er et sjansespill, fremfor å bruke kvota på spillere man VET forsterker A-laget.
* Disse talentene er avhengige av spilletid for å utvikle seg. 
Dette vil naturligvis gå på bekostning av FFKs egne talenter, som f.eks Tarik.

Personlig er jeg veldig skeptisk til å leie to 18-åringer fra utenfor EU på en 3-(TRE)-årskontrakt.

Punkt 1. Da er det godt vi ikke betalte 10 mill for disse spillerene.

Punkt 2. Ingenting er bedre,hvis de slår til. FFK vet nok å kjøpe disse spillerene,før Charlton lukter at de er gode nok for PL. Tipper investorene rasler fort med lommebøkene da 

Punkt 3. En vet aldrig at en spiller slår til. Større talenter får vi ikke til FFK,uten å bruke mange mill. på usikkre investeringer.

Punkt 4. Tror ikke disse spillerene blir brukt primært på høyre kant. Sentralt og venstre. Midtbane/angrep. Her kan det bli mange unggutter offansivt  Talentene våres trenger konkurranse,for å bli bedre.

 

Sånn kan en også vinkle det,hvis en er en optimistisk FFK supporter

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!

Bygg på stadion til 20 000!
Så drømmen om champions league i vår egen storstue ikke dør!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340