Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 13 jan 07, 19:27
Opprinnelig postet av tomroar

nå er det jo ingen som kjenner resultatet av en klar holdning før en sesong begynner. Men det er jo bevist at forige ledelse sto til en klar stryk karakter all over. Begynne å snakke om adeccon pga en kontrakt viser at du overhode ikke har fulgt med på hva som har skjedd i løpet av det siste året.

Vi sto med begge bena i 2.div i  starten av juni. Det er mye som skulle vært gjort på en annen måte både med kontrakter, sponsorarbeide, mm.

 

Vi disktuerte ikke om forrige ledelse var bra eller dårlig, vi snakka om Brennes kontrakt. Og i akkurat saken Brennes kontrakt mener jeg du tar feil fra ende til annen: Brenne har nå produsert ganske mye penger for FFK siden han skrev forrige kontrakt, han var delaktig i at vi holdt oss, han har blitt solgt FØR han ble Bosman-spiller, og atpåtil til en klubb som måtte konkurrere betydelig på pris overfor klubben FFK.

Alternativet hadde vært at FFK hadde en "klar" linje før sesongen, og at Brenne hadde gått gratis pga Bosman, og at vi hadde stått uten en god midtbanespiller forrige sesong OG uten overgangspenger.

Akkurat i denne saken mener jeg forrige ledelse gjorde en god jobb med kontraktsarbeidet med Brenne, og alle parter har tjent på måten dette ble gjort på. Sjøl Selbak fikk jo en god del penger for denne overgangen, og dette er heller ikke ubetydelig, i og med at Selbak er en klubbene som FFK har avtaler med (hvis jeg ikke husker helt feil).

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340