Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 10 jan 07, 18:39
Opprinnelig postet av benksliter`n

Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78
Palmi Rafn Palmason (21): Dette er dagens gledelige overraskelse! Var god med ballen, flink til å posisjonere seg, bevegelig, rolig og flink til å løse opp spillet. I løpet av hele treninga telte jeg bare 1 feilpasning fra denne mannen. Virker som en perfekt type i en ankerrolle på midten. Var veldig flink til å ligge riktig, bryte angrep og snappe opp baller i ingenmannsland. Han var også meget dyktig til å starte angrep, slo gode offensive pasninger. Snakket litt med Terje Jensen på slutten av treninga, han skrøt veldig av Palmi, og til min glede mente han også at Palmi kan bli meget god i en ankerrolle på midten! Han sa også at Raymond hadde sagt noe sånn som at man kan se det når noen har det lille ekstra, og det mente Raymond at Palmi har i form av en veldig ro i spillet sitt.

Hvordan var fysikken og taklingsstyrken til denne Palmi? Synes det høres ut som han er litt lik Ramberg jeg.

Hva er det Gardar imponerte med da?

Moderator: Fint om man siterer utsnitt av innlegg (det man faktisk svarer på, lurer på eller vil fremheve) og ikke innlegg i sin helhet.

Han var ikke spesielt lik Ramberg, bortsett fra at begge er flinke til å løse opp spillet på små flater. Det som imponerte meg mest med han var at det virket som han allerede hadde neste trekk klart for seg før han mottok ballen, dermed så det ut som om han alltid hadde god tid. Men nå skal jeg være forsiktig med å skryte for mye av han og heller svare på spørsmålet ditt. Fysikken virket bra, er nok en del sterkere i kroppen enn Ramberg. Virket som han hadde rundt gjennomsnitt hva angår fart. Ganske bra på hodet. Han hadde ikke noen susende taklinger på treninga, men var kjapt opp i motspilleren og vant flere baller på det. Mener å ha lest at han kan ligne litt på Gislason i Lyn og det kan jeg være litt enig i, men Gislason er nok en bedre hodespiller enn Palmi. Jeg syns Palmi virket som skapt for den sentrale ankerrollen som Christian Berg hadde i fjor, dersom den nye treneren fortsetter med 4-3-3 formasjon da.

Gardar imponerte vel ikke noe spesielt syns jeg, visste riktignok noen glimt av storhet. Blant annet et innlegg han la nydelig ned på kassa inne i feltet, men så dundret han avlsutning utenfor alene med keeper i neste moment. Med de spissene vi har i troppen per i dag(Toth, heavy og Gardar), så er det ikke helt utenkelig at han kan bli førstevalget, men tviler på at han blir noen stor hit. Det jeg skrev i stad var at jeg snakket med Terje Jensen, og uten at jeg spurte om det, så sa han at han syns Gardar er god, og det virket som han har tro på han. Terje er vel omtrent på hver trening, så at han skryter av Gardar er jo betryggende syns jeg. At han også skrøt veldig av Palmi, tar jeg som et signal på at det ikke bare er jeg som ser kvaliteter i han, og Terje har nok en del peiling på fotball vil jeg tro.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340