Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Cosmic

Knøttespiller
Ble medlem: 18 okt 04
Innlegg: 52

Lagt til: 09 jan 07, 21:05

Vil vel i såfall bare føye seg inn i den pågående trenden med å ansette unge og relativt uerfarne trenere. Vi har selv Tørum i RBK, som på papiret vel egentlig ikke er kvalifisert for den jobben. Han gjorde et par grep etter sommeren i fjor som snudde trenden for RBK, men tror ikke det skal mange tapene til i 2007-sesongen før det blir stillt spørsmål om hans evner i diverse medier.

 

Jeg mener i utgangspunktet at Tippeliga-lag bør ansette trenere som har litt erfaring som hovedtrener i allefall. Det har etterhvert blitt et veldig press på trenerne, og det er ikke uvanlig at både 6 og 7 får sparken hver sesong, og som det blir sagt av andre her, trenerkarrierene kan fort få en brå slutt før de engang får startet.

 

Nå er det jo ikke dermed sagt at det må gå dit høna sparker selv om man er fersk som hovedtrener på dette nivået. Det finnes jo en del trenere som har startet i Tippeligaen og vist seg kompetente fra starten av, dåg de fleste er tidligere spillere med stor internasjonal erfaring, som f.eks Henning Berg og Kjetil Rekdal.

 

Derimot virker det kanskje noe tvilsomt om FFK kvitter seg med/miste Eggen (uten å rippe opp i den diskusjonen igjen), og ender med å forfremme en fra egne rekker som en slags nødløsning. Pr. dags dato så er FFK en rimelig klar kandidat for nedrykksstrid blant de med tilhørighet utenfor Fredrikstad, og kombinasjonen med urutinert trener og prat om 4. plass kan fort slå meget uheldig ut.

---------------------------

- Cosmic

«No ska vi hjæm å snu kjerringa!» - Jørn Jamtfall


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340