Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 08 jan 07, 00:43
Opprinnelig postet av Costanza
Opprinnelig postet av Snæbbussaristokrat 1

Jeg tipper at troppen blir slanket med opptil 5 - 6 spillere og at det minst vil komme 3 - 4 nye inn, som ikke er stallfyll, men skikkelige forsterkninger.

Tror du virkelig klubben klarer å "kvitte seg med" 5-6 spillere som alle er under kontrakt? Jeg regner med at du sikter til Szekeres, Magnussen, Multaharju og Hoås i hvert fall. Hvilke flere? Jeg tror ikke engang alle disse er interesserte i å bryte sine kontrakter, og det er også tvilsomt om det er noen andre klubber som er interessert i disse spillerne. Tror egentlig bare Magnussen kan være på vei ut. Usikkert med Szekeres, men hans kontrakt går jo uansett ut til sommeren.

Det er ofte lettere å kjøpe spillere enn å selge de man ikke ønsker lenger. Og når man først er avhengig av å selge for å kunne kjøpe, så sier det seg selv at det blir litt problemer og utskiftningene kanskje ikke blir så mange som man planlegger.

 

Du har selvfølgelig rett i at det er vanskelig å bli "kvitt" akkurat de spillerne man ønsker, sånn vil det alltid være.

Men jeg tror nok at de 4 spillerne du her nevner er blandt dem som er overflødige og vil bli forsøkt omplassert til andre klubber, enten ved salg eller utlån. Men jeg tror fort også det kan bli flere overflødige, alt avhengig av hvem vi får inn.

---------------------------

FFK på toppen i 2006


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f