Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 30 des 06, 16:07
Endret: 31 des 06, 01:48
Opprinnelig postet av Klokan
Opprinnelig postet av Møklegård

Han har med et "knips" flytta oss i Plankehaugen bak mål. Han har bidratt til at en av norges beste trenere har forlatt oss. osv.  Jeg liker ikke hans arrogante stil. Han elsker å bruke ordet "VIP" om hovedtribunen, og "folketribunen"(bare for å gjøre klasseskillet litt mer synlig) om andra sidan.

Tross dette håper jeg han fortsetter i FFK i mange år. Han har nemlig skjønt at oppmerksomhet er gull. Og det skjønner selvfølgelig også innvestorer og andre bidragsytere.

Det svinger av mannen jo....

 

Nå synes jeg du syter etter langsiden hver gang du skriver noe Møklegård. Atter en gang sier jeg at den som ikke har lyst å bidra med ting og møter ikke , kan ikke bare komme her og kreve. Hvorfor skulle Morgan plutselig ha skylda for å flytte oss da??? Kanskje var han den første som hadde bæller til å si ifra at en slik løsning blir tap for klubben da... I tillegg så kan du like mye skylde på meg også fordi jeg var en av de som snakket høyest om kortside plasseringen og kjenner mange som har forandret mening etter å ha snakket med meg. Nå håper jeg innmari at du finner tid og møter opp på generalfosamlingen til uka for ellers kan det hende det blir enda flere forrandringer som kommer til å skje og ikke passer deg og da må vi lese om dette i neste 2-3 år vel....

Egentlig det siste gjelder ikke bare deg men en del andre også da...

Unnskyld at jeg er litt "rett fra levra" men orker ikke lenger å lese den sytinga di om plasseringen av PH.

 

Bra Klokan, Mye bedre at PH står på kortsida, mer trøkk, og samtidig er det enklere og få utvidafeltet mtp flere plasser til syngende supportere.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340