Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 28 des 06, 21:03
Endret: 28 des 06, 21:04
Opprinnelig postet av Fjedjik

Jeg ønsker å kommentere noen av innleggene her. Både i denne tråden og andre tråder som omhandler FFKs interne stridigheter blir det hele tiden avvist som "en ikke reell problemstilling". TV2 blir beskyldt for å koke suppe på en spiker, Fredriksstad Blad blir beskyldt for å forsøke å sverte Morgan Andersen.

I FFKs administrasjon, jeg bruker navnet ffks administrasjon uten å bry meg om skiller mellom klubb og asa, er det store interne uenigheter. Dette svekker FFK`s handlingskraft og omdømme. Jeg synes det er viktig at media formidler disse stridighetene slik at mannen i gata får greie på hva som foregår. For de som har sitt daglige virke i FFK er slike "daglige" konflikter demotiverende. Tv2`s sak i kveld handlet ikke om spillergruppa og jeg tror ikke at spillere pr dags dato ønsker seg vekk pga stridighetene. Derimot vet jeg at flere personer knyttet til klubben teller på knappene.

Da jeg kjenner saken kun fra en side skal jeg være forsiktig med å bedømme hvem som har rett og hvem som har feil. Det jeg allikevel ønsker å si er at Morgan Andersen er omstridt i egen klubb allerede etter noen få måneder. Det kan godt være at han er nødt til å rydde opp og foreta en del upopelære tiltak, men at det er konflikter innad i FFK er hevet over enhver tvil.

 

Det som er litt oppsiktsvekkende er at Tv2 kaller det krise og snakker om store stridigheter, men ingen andre medier har i det hele tatt bryd seg om og nevne saken i det hele tatt. Nei her er media ute etter og betegne MA som en mørkemann, noe tv2 spesielt har gjort over flere år. Tv2 har ikke tatt seg bryet og nevne det på sin egen nettside engang.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340